Iedere werkdag van 08u00 - 17u00

Drowa Aanhangwagens

Aanhangwagens

Op zoek naar een aanhangwagen op maat?

Of moeten er bepaalde zaken aangepast worden aan uw aanhanger? Dan bent u bij Drowa aan het goede adres.
Maatwerk is al van ons begin ons stokpaardje.

Kijk rond in de verschillende categoriëen van aanhangwagens die wel al geproduceerd hebben, doe inspiratie op en neem gerust contact op. U kunt altijd een gratis prijsofferte aanvragen.

Drowa

Cateringwagens


Drowa heeft doorheen de jaren expertise opgebouwd in het ontwerpen en uitvoeren van aanhangwagens en containers voor de evenementensector.

Drowa

Verkoop- en marktwagens


Marktwagens zijn verkrijgbaar met een enkelas, een tandemas of zijn opgebouwd op een schamelwagen. De mogelijkheden voor marktwagens zijn eindeloos.

Drowa

Ledschermwagens


We produceren aanhangers op maat gemaakt voor ledschermen. Deze wagens kunnen opgebouwd worden op een enkelas of een tandemas,

Drowa, Anssems, Saris

Kipper aanhangwagens


Bij Drowa kunt u ook kippers op maat laten maken. Handig als u een kipper nodig heeft op maat gemaakt voor uw werk.

Hulco, Saris, Anssems

Plateauwagens


Plateauwagens zijn de beste optie voor wie veel en/of grote goederen moet transporteren. Dankzij de neerklapbare en afneembare zijwanden kan u de wagen makkelijk laden en lossen. Ook het voorbord kan weggenomen worden.

Drowa, Hulco, Saris

Transporters


Wij bieden u een ruime keuze aan machine -en multitransporters binnen onze fabrieksmerken. Deze wagens zijn in het bijzonder ontworpen voor de professionele vakman en zijn multi-inzetbaar.

Saris, Anssems

Gesloten opbouw


De gesloten opbouw aanhangwagens van Saris en Anssems zijn ideaal voor het transport van gevoelige en kostbare goederen. Daarnaast kan je ze ook makkelijk gebruiken voor spullen die veel ruimte in beslag nemen.

Saris, Anssems

Ongeremde bakwagens


Een ongeremde bakwagen is vooral populair door zijn eenvoudig gebruik en omdat hij voor veel doeleinden toepasbaar is.

Drowa, Anssems

Bagagewagens


Bagagewagens hebben alle eigenschappen om een betrouwbare reispartner te zijn. Deze bagagewagen is onderhoudsvriendelijk, is goed en veilig af te sluiten en heeft een lange levensduur.

Drowa

Containers en verkoopunits


Doorheen de jaren hebben wij diverse containers gebouwd en omgebouwd voor de entertainmentsector en de catering van festivals.

Drowa

BE-trailers


Een BE-Trailer biedt een antwoord op de vraag naar het transporteren van zwaardere en langere vracht. De trailer heeft een MTMS* van +7000 kg, maar toch volstaat het bezit van een BE-rijbewijs om dit voertuig te besturen. Door zijn rijeigenschappen heeft dit voertuig een grote wendbaarheid en een relatief kleine draaicirkel.

Drowa

Speciaalbouw


Over de jaren heen heeft Drowa meerdere aanhangwagens op maat gemaakt, die niet onder een standaardcategorie van aanhangwagens vallen. De aanhangwagens zijn daardoor helemaal aangepast aan hun specifieke doeleinde.

Bent u op zoek naar een aanhangwagen of kunnen we met iets anders helpen?

+32 (0)3 775 40 96
info@drowa.be
Grote Baan 120, 9100 Sint-Niklaas, België
BTW BE 0811.067.874