Iedere werkdag van 08u00 - 17u00

Drowa Aanhangwagens

Veelgestelde vragen

Handige informatie over onze aanhangwagens

De juiste aanhangwagen vinden is natuurlijk cruciaal voor uw professionele activiteit. We helpen u bij Drowa dus graag op weg met enkele veelgestelde vragen die u op weg kunnen helpen. Uiteraard staat ons team altijd klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact op.

Uiteraard streven wij naar een correcte en aangename dienstverlening. Bij eventuele gebreken die geen rechtstreeks gevolg zijn van verkeerdelijk gebruik gaan wij samen met u op zoek naar een oplossing.

Saris biedt op zijn modellen 2 jaar garantie, na registratie van het voertuig.

Wij vragen om eventuele gebreken of opmerkingen zo vlug mogelijk aan ons te melden. Zodoende kunnen wij onderzoeken of eventuele schade en gebreken onder garantie valt.

De meerderheid van ons cliënteel zijn ondernemingen die kopen op lopende rekening met factuur. Daarom beschikken wij niet over Bancontact.

Particulieren en eerste klanten vragen wij daarom om cash-contant af te rekenen bij afhaling goederen.

U heeft een aanhangwagen van het merk Drowa of Saris waarvan het Europees gelijkvormigheidsattest niet meer in uw bezit is. Wij kunnen voor u een duplicaat aanmaken of aanvragen bij de constructeur van het voertuig.

In sommige gevallen zal u hieraan vooraf bij de politie een attest van onvrijwillig verlies moeten aanvragen.

Wij hebben momenteel geen vacatures openstaan.

Spontaan solliciteren kan altijd door een e-mail te sturen naar info@drowa.be

Wij bij Drowa richten ons vooral op het specifieke maatwerk, volgens het principe van 'make to order'.

Het huismerk staat dan ook vooral bekend voor zijn aanhangwagens specifiek op maat van de klant. Een groot deel van onze producten zijn bestemd voor catering, openbare markt, evenementen,...

Saris aanhangwagens hebben een ruim assortiment aandiverse modellen op standaard afmetingen. Deze modellen staan prijs/kwaliteit heel sterk in de markt van de aanhangwagens.

Wij hebben altijd een aanbod Saris aanhangwagens op stock voor verkoop.

De huidige Europese wetgeving stelt een verbod in op het verlenen van typegoedkeuringen voor autonome aanhangwagens (schamelwagens) met een klassieke oplooprem.

Voor veel ondernemers biedt een schamelwagen talrijke voordelen. Wij kunnen echter volgende alternatieven aanbieden voor de schamelwagen met een klassieke oplooprem:

  • MTM tot 3500 kg: Schamelwagen met elektrisch remsysteem
  • MTM vanaf 3500 kg: Schamelwagen met pneumatische remmen

De maximaal toegelaten massa voor een samenstel (trekkend voertuig + aanhangwagen) is afhankelijk van verschillende factoren: het rijbewijs en de combinatie van trekkend voertuig en aanhangwagen.

Voor de huidige wetgeving over het rijbewijs verwijzen wij door naar de website van GOCA.

Wij zijn uitsluitend in de voormiddag open op zaterdagen, tussen 9u en 12u.

Uitzonderlijk zijn wij op zaterdagen gesloten (feestdagen, brugdagen, onderbezetting). Wij raden u aan om voorafgaand aan uw bezoek telefonisch contact met ons op te nemen, zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Bent u op zoek naar een aanhangwagen of kunnen we met iets anders helpen?

+32 (0)3 775 40 96
info@drowa.be
Grote Baan 120, 9100 Sint-Niklaas, België
BTW BE 0811.067.874