Iedere werkdag van 08u00 - 17u00

Drowa Aanhangwagens

Wij maken uw Drowa aanhangwagen op maat

Biscuit chocolate cake jelly topping jelly soufflé macaroon. Chupa chups liquorice bear claw sweet roll. Lollipop candy liquorice.

Danish wafer jelly beans donut marshmallow cupcake dessert caramels. Halvah apple pie candy candy cupcake cupcake tart tart. Tiramisu cake oat cake caramels sweet. Bonbon sugar plum caramels.

Candy marzipan soufflé tootsie roll powder. Biscuit jelly-o carrot cake fruitcake. Chupa chups carrot cake brownie chocolate cake bear claw. Donut marshmallow brownie macaroon.

Drowa, Anssems, Saris

Kipper aanhangwagens


Bij Drowa kunt u ook kippers op maat laten maken. Handig als u een kipper nodig heeft op maat gemaakt voor uw werk.

Drowa

Verkoop- en marktwagens


Marktwagens zijn verkrijgbaar met een enkelas, een tandemas of zijn opgebouwd op een schamelwagen. De mogelijkheden voor marktwagens zijn eindeloos.

Drowa

Cateringwagens


Drowa heeft doorheen de jaren expertise opgebouwd in het ontwerpen en uitvoeren van aanhangwagens en containers voor de evenementensector.

Drowa

Ledschermwagens


We produceren aanhangers op maat gemaakt voor ledschermen. Deze wagens kunnen opgebouwd worden op een enkelas of een tandemas,

Drowa, Hulco, Saris

Transporters


Wij bieden u een ruime keuze aan machine -en multitransporters binnen onze fabrieksmerken. Deze wagens zijn in het bijzonder ontworpen voor de professionele vakman en zijn multi-inzetbaar.

Drowa, Anssems

Bagagewagens


Bagagewagens hebben alle eigenschappen om een betrouwbare reispartner te zijn. Deze bagagewagen is onderhoudsvriendelijk, is goed en veilig af te sluiten en heeft een lange levensduur.

Drowa

Containers en verkoopunits


Doorheen de jaren hebben wij diverse containers gebouwd en omgebouwd voor de entertainmentsector en de catering van festivals.

Drowa

BE-trailers


Een BE-Trailer biedt een antwoord op de vraag naar het transporteren van zwaardere en langere vracht. De trailer heeft een MTMS* van +7000 kg, maar toch volstaat het bezit van een BE-rijbewijs om dit voertuig te besturen. Door zijn rijeigenschappen heeft dit voertuig een grote wendbaarheid en een relatief kleine draaicirkel.

Saris, Anssems

Ongeremde bakwagens


Een ongeremde bakwagen is vooral populair door zijn eenvoudig gebruik en omdat hij voor veel doeleinden toepasbaar is.

Saris, Anssems

Gesloten opbouw


De gesloten opbouw aanhangwagens van Saris en Anssems zijn ideaal voor het transport van gevoelige en kostbare goederen. Daarnaast kan je ze ook makkelijk gebruiken voor spullen die veel ruimte in beslag nemen.

Hulco, Saris, Anssems

Plateauwagens


Plateauwagens zijn de beste optie voor wie veel en/of grote goederen moet transporteren. Dankzij de neerklapbare en afneembare zijwanden kan u de wagen makkelijk laden en lossen. Ook het voorbord kan weggenomen worden.

Drowa

Speciaalbouw


Over de jaren heen heeft Drowa meerdere aanhangwagens op maat gemaakt, die niet onder een standaardcategorie van aanhangwagens vallen. De aanhangwagens zijn daardoor helemaal aangepast aan hun specifieke doeleinde.

Ben je op zoek naar een aanhangwagen of kunnen we met iets anders helpen?

+32 (0)3 775 40 96
info@drowa.be
Grote Baan 120, 9100 Sint-Niklaas, België
BTW BE 0811.067.874